Atelier de handmade

- Unelte de prim ajutor -

  • BUCURESTI - Joi, 8 aprilie, incep înscrierile pentru targul I Love Handmade care va avea loc la Palatul Sutu în weekend-ul 1-2 mai. Au prioritate cei care au mai participat la targurile lor, dar speram ca nici incepatorii nu vor fi neglijati. TAXA DE PARTICIPARE 150 RON/2 zile (Detalii pe www.ilovehandmade.ro)
  • BUCURESTI - Incepand cu 10 aprilie pana pe 25 aprilie, în fiecare sambata si duminica va avea loc targul de haine si accesorii vintage si handmade THE CLOTHES NEXT DOOR la Arenele Romane- Bucureşti. TAXA DE PARTICIPARE 50 RON/zi (detalii pe www.facutdemana.com şi la adresa de e-mail: theclothesnextdoor@yahoo.com ).
  • BUCURESTI - Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita lunar în Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120. Ediţia XXIII va avea loc pe 24 si 25 aprilie 2010 în Gradina Green Hours (contact: greenfair2008@gmail.com sau www.greenfair.blogspot.com)
  • CONSTANTA - In perioada 24-25 Aprilie 2010,in foaierul Teatrului Oleg Danovski din Constanta se va organiza un targ de obiecte hand made. Pentru relatii trimiteti e-mail la handmadeconstanta@gmail.com.
  • PITESTI - Următorul târg handmade va avea loc pe 23 – 25 aprilie 2010 în Euromall Piteşti (detalii şi înscrieri: Lucian Piele , emillucian_p@yahoo.com)
  • BRASOV - Au început înscrierile şi pentru “Watumi Festival & Fringe” ce va avea loc în perioada 7-11 iulie (detalii: www.watumi.ro)
  • SIBIU - Art Boutique editia a II-a va avea loc in perioada 30 aprilie - 2 mai 2010 în sala multimedia a Casei Albe din Sibiu, Piaţa Mare nr 5 (detalii pe www.artboutique.lx.ro)

Urmăriţi-ne în continuare pentru a afla despre cele mai noi târguri handmade!:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu